Cautare

4058 de rezultate pentru "gigi radoi strada evlia celebi timisoara" (3.86 secunde)
Mirel Radoi (41 de ani) se afla intr-o pozitie delicata la Universitatea Craiova, asta dupa ce a decis sa-i excluda din lot pe patru dintre cei mai importanti jucatori.
Mirel Radoi (41 de ani), antrenorul Universitatii Craiova, a sustinut o conferinta de presa premergatoare meciului cu U Craiova 1948, din etapa a 19-a a Ligii 1.
Mirel Radoi si-a anuntat demisia de la Universitatea Craiova la finalul partidei de Cupa Romaniei pierdute in deplasare cu 1-2, dupa ce oltenii au condus cu 1-0.
In direct la Digi Sport, Mihai Rotaru, finantatorul Universitatii Craiova, a avut un discurs critic la adresa lui Mirel Radoi, dupa ce antrenorul si-a anuntat demisia.
Mirel Radoi (41 de ani) a decis sa-si dea demisia de la Universitatea Craiova, dar plecarea antrenorului nu este singura schimbare importanta aparuta in ultimele zile la club.
Mirel Radoi (41 de ani) s-a despartit de Universitatea Craiova pe 7 decembrie, dupa esecul cu FC Arges, scor 1-2, in grupa D a Cupei Romaniei.
Mirel Radoi: "Nu am aratat ca o echipa care vrea la baraj" Se pare ca da, am aratat ca nu stim sa gestionam astfel de meciuri.
Tactica de negociere a sefilor de la FRF, comparata cu mersul "la targ" de Ionut Lupescu Lupescu a punctat ca dupa plecarea lui Radoi, sefii de la FRF nu au avut vreun plan specific, ci au negociat ca "la targ" cu diversti antrenori.
In atelierul de pielarie de pe Strada Lugoj nr. 65, in sectorul 1 din Bucuresti, Gigi Marin si Nicu Rasina fac si portofele de piele pentru dame. ... Negrul si rosul merg cel mai bine, ne-a spus Gigi Marin.
Exista problema diferendului pentru strada Raului cu Podari. ... Pe prima strada si a doua a emis autorizatie Craiova, pe strazile din spate, Carcea. ... Dar, tehnic, strada poate fi adusa la acelasi nivel calitativ?
Exista problema diferendului pentru strada Raului cu Podari. ... Pe prima strada si a doua a emis autorizatie Craiova, pe strazile din spate, Carcea. ... Dar, tehnic, strada poate fi adusa la acelasi nivel calitativ?
Gigi Becali, liber la munca! Gica Hagi il va scoate la munca din puscarie, timp de 8 ore pe zi Visul lui Gigi Becali s-a indeplinit in sfarsit: ... Gigi Becali urmeaza sa se ocupe de intretinerea bazei sportive detinuta de nasul sau, Gica Hagi.
Chitaru este unul dintre liderii PNG-ului lui Gigi Becali. ... A fost la un moment dat chiar presedintele organizatiei judetene Iasi a formatiunii lui Gigi Becali. ... Dusmania pe care i-o poarta lui Voiculescu nu este singurul lucru care il apropie de Gigi Becali.
Din cate sustin membrii PD Eforie, este vorba despre consilierul democrat Gigi Chiru. ... Desemnarea lui Gigi Chiru din partea PD a venit doar ca urmare a unor sondaje de opinie realizate de PD.
Presedintele PNG-CD, Gigi Becali, s-a dezlantuit, la Galati, la conferinta de presa sustinuta ieri la sediul partidului. ... va respect si tin la dumneavoastra, dar partidul asta (partidul lansat de curind de Ioan Talpes - n.r.) imi suna ca un fel de Partidul Comunist Crestin", a spus Gigi Becali.
Dar, ca sa punctam activitatea democratilor, care se va intensifica la Eforie dat fiind ca aici exista un potential candidat hotarat sa nu lase aliatul liberal sa-i ia "fata" in sondaje, trebuie reamintit faptul ca cel care isi doreste sa devina primar in acest oras este actualul consilier local Gigi Chiru.
Abia spre capatul satului, acolo unde traiesc neamurile din familia Opris, trei gospodine discutau, la poarta unei case, despre Gigi Becali care aparuse, seara trecuta, la o emisiune OTV. "Nu am vazut altii care sa dea bani ca Gigi Becali.
Candidatii partidului in cele doua orase sunt Gigi Chiru, la Eforie si Dumitru Bocai la Ovidiu, ambii fiind creditati de sondajele efectuate in luna martie cu peste 50% din optiunile de vot ale locuitorilor celor doua localitati.
Unul dintre pedelistii ramasi "putin" pe dinafara - Gigi Chiru, cel care fusese anuntat de PD-L Constanta drept viitorul sef al Inspectoratului Regional de Stat in Constructii, dar unde a fost numita o persoana sustinuta de PSD, facea 13-14 la partid;
Gigi Becali, candidat PRM la alegerile europarlamentare, spune ca are o parere buna despre Elena Basescu. ... Decat sa nu faca nimic si sa nu arate frumos, mai bine asa", a afirmat Gigi Becali, la Craiova.
google-analytics.com